Breaking News

Φως στο Τούνελ: «Λύγισε» η Αγγελική Νικολούλη - Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Ήταν δολοφονία στην ελευθερία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Παρασκευής (28/4), η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ μίλησε στο «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη να μην κρύβει τη συγκίνησή της.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ότι η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2021.

Στη συνέχεια η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αργά το βράδυ της Παρασκευής βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ είπε στην Αγγελική Νικολούλη: «Εγώ θα ξεκινήσω από πολύ πιο παλιά, τότε που ο Γιώργος δούλευε μαζί σου και πολλές φορές τα βράδια της Παρασκευής ερχόμουν κι εγώ εκεί. Τότε που ήμασταν νέα παιδιά και κάναμε τα όνειρά μας. Πέρασε πολύς χρόνος και πολύ νερό από τότε, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη μέρα της 9ης Απριλίου του 2021, που ο Γιώργος δεν γύρισε στο σπίτι μας... Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα, με ξαναγυρνάει πίσω σε εκείνη τη μέρα. Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ. και ελπίζω να συλληφθούν και να οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα οι δολοφόνοι του Γιώργου. Βέβαια, για μένα δεν αλλάζει, γιατί ο Γιώργος θα λείπει και τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω...».

Εμφανώς συγκινημένη, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε: «Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή που είπες ότι… ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο. Δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη... και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εκείνες τις νύχτες. Έτσι έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση και... με συγχωρείτε...».

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ πρόσθεσε: «Ο Γιώργος ήταν ένα αντιδραστικό παιδί και παρέμενε ένα παιδί μεγαλόσωμο, με μεγάλη καριέρα, αλλά πάντα αντιδραστικός. Βοήθησε την Ελληνική Αστυνομία στον εκδημοκρατισμό της... Ο Γιώργος ήταν βαθιά δημοκράτης. Πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει το είναι της και βλέπω ότι δεν το έχει αφήσει εδώ και δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους ηθικούς αυτουργούς... Η δολοφονία του Γιώργου ήταν δολοφονία στην ελευθερία...».

Δείτε το βίντεο του Mega.