Breaking News

H ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του Aaron Carter (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήρθε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση για τον τραγουδιστή και ηθοποιό Aaron Carter, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο του 2022, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ο Aaron Carter - ο μικρότερος αδερφός του Nick Carter, που είχε γίνει ευρέως γνωστός ως μέλος του μουσικού συγκροτήματος των Backstreet Boys - βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του στο σπίτι του στο Lancaster της Καλιφόρνια, στις 5 Νοεμβρίου 2022...

Σύμφωνα με το BBC, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο Αμερικανός ποπ σταρ πνίγηκε κατά λάθος στη μπανιέρα του εξαιτίας των ναρκωτικών που είχε πάρει.

Η νεκροψία - νεκροτομή αποκάλυψε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από πνιγμό λόγω των ηρεμιστικών φαρμάκων που είχε πάρει και των αερίων που είχε εισπνεύσει.

Στον οργανισμό του βρέθηκε αλπραζολάμη, που πωλείται συχνά με την επωνυμία Xanax. Ανιχνεύθηκε, επίσης, το συμπιεσμένο αέριο διφθοραιθάνιο, το οποίο «μπορεί να προκαλέσει αισθήματα ευφορίας όταν εισπνέεται».


Όπως αναφέρει το BBC, που επικαλείται το Associated Press, ο Aaron Carter εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός όταν η αστυνομία επισκέφτηκε το σπίτι του τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Νοεμβρίου 2022. Οι αστυνομικοί τον έλεγξαν αφού εθεάθη να εισπνέει αέριο σε ζωντανό βίντεο στο Instagram, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας που περιλαμβάνεται στα ευρήματα της νεκροψίας. Ο Carter είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να φύγουν. Αργότερα, την ίδια μέρα, έχασε ένα ραντεβού με έναν σύμβουλο, τον οποίο επισκεπτόταν στην προσπάθεια του να κερδίσει τη μάχη με τις ουσίες.

Την επόμενη μέρα μια γυναίκα, που περιγράφεται ως οικονόμος, επισκέφτηκε το σπίτι του Carter για να του προσφέρει καφέ. Η γυναίκα τον βρήκε ξαπλωμένο, χωρίς να ανταποκρίνεται, σε μια μπανιέρα τύπου τζακούζι με τους πίδακες νερού να τρέχουν ακόμα.

Οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του στο σημείο. Οι ανακριτές βρήκαν μπουκάλια συνταγών και κουτιά από το αέριο που είχε εισπνεύσει.


Aaron Carter

Ο Aaron Carter έγινε αρχικά γνωστός - σε μικρή ηλικία - ως ποπ σταρ. Στην αρχή της καριέρας του «άνοιγε» τις συναυλίες για το γκρουπ Backstreet Boys του μεγάλου αδελφού του, Nick Carter.

Πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα από τα τέσσερα άλμπουμ του. Μάλιστα, στο πρώτο ήταν μόλις εννέα ετών.

Κυκλοφόρησε το πρώτο του ομότιτλο στούντιο άλμπουμ το 1997 και ακολούθησε το "Aaron's Party (Come Get It)" το 2000, το οποίο έγινε τριπλά πλατινένιο. Περιλάμβανε τα επιτυχημένα σινγκλ "I Want Candy" και "That's How I Beat Shaq". Τότε υποστήριξε και την Britney Spears στην περιοδεία της "Oops!... I Did It Again". Καθώς μεγάλωνε, ο Carter μεταπήδησε στη ραπ μουσική.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική και εμφανίστηκε στη σειρά "Lizzie McGuire" του Nickelodeon, όπως και στο "7th Heaven" του WB. Επίσης, συμμετείχε και στο χορευτικό σόου του ABC "Dancing With the Stars". 

Να σημειωθεί ότι αυτός και τα αδέρφια του είχαν το δικό τους τηλεοπτικό ριάλιτι, "House of Carters", το οποίο προβλήθηκε το 2006.

Ο Aaron Carter απέκτησε έναν γιο στις 22 Νοεμβρίου 2021 με την τότε αρραβωνιαστικιά του Melanie Martin. Τον Σεπτέμβριο του 2022, οδηγήθηκε σε απεξάρτηση, δίνοντας μάχη με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, μετά την απώλεια της επιμέλειας του παιδιού του.

Τα τελευταία χρόνια, είχε μιλήσει για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Μάλιστα το 2019, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του στην τηλεοπτική εκπομπή "The Doctors", είπε ότι έδινε μάχη με το άγχος και τη μανιοκατάθλιψη.