Breaking News

Η πρώτη φωτογραφία με την Καίτη Γκρέυ μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη - «Μην ακούτε αυτά που λένε» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία με την Καίτη Γκρέυ, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε πρόσφατα για την Καίτη Γκρέυ: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει... Κάποια στιγμή της είπαν για το θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει... Είναι σε προχωρημένη άνοια».

Ο Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Facebook, που τραβήχτηκε την Παρασκευή (7/4), κατά την επίσκεψη του πνευματικού της. Ο δημοσιογράφος έγραψε στην ανάρτησή του:

«Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα, λοιπόν, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο. Η Καιτάρα, όχι απλά έχει διαύγεια, αλλά θυμάται καθετί από την ιστορία της. Μην ακούτε αυτά που λένε. 

Λέει η Καιτάρα του πατέρα Κύριλλου: δε νομίζω ότι έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο σαν τον Νικολάκη μου. Είναι ο θετός μου γιος. Και για μένα είσαι δεύτερη μάνα μου, Καιτούλα!».