Breaking News

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για το γιο της: «Πήγαμε στο Κάιρο με τις ευλογίες του παιδιάτρου - Πήρα 15 κιλά στην εγκυμοσύνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» φιλοξενήθηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι μίλησαν για το μωράκι τους.

Η Ιωάννα Τούνη είχε ανακοινώσει στις 10 Ιανουαρίου 2023 ότι έφερε στον κόσμο το γιο της, καρπό τους έpωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Πήγαμε στην Αίγυπτο με το μωρό μας, είναι 3 μηνών. Έχουμε cool παιδίατρο γιατί είναι σωστό ένας γονέας να βρίσκει έναν γιατρό που να ταιριάζει με τη «φάση» τη δική του... Πήγαμε στο Κάιρο με τις ευλογίες  του παιδιάτρου, μας είπε να προσέχουμε και να είναι όλα καθαρά. Το μωρό θηλάζει αποκλειστικά, δεν είχαμε θέματα με μπιμπερό, αποστειρώσεις κλπ., οπότε όλα κύλησαν ομαλά... Το μωρό μου γεννήθηκε... "σουρτούκι"!», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή influencer και επιχειρηματίας.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δε θέλω να αγχώνομαι προκαταβολικά για πράγματα που αφορούν το μωρό. Οι γονείς είμαστε αυτοί που αγχώνουμε τα παιδιά μας. Θεωρώ ότι μπορώ να συνεχίσω να έχω τη ζωή που είχα και πριν, ακόμα και τώρα που έχει έρθει το μωρό στη ζωή μας».

«Δε θέλω ο μικρός μου να περάσει πράγματα που έχω περάσει εγώ και η Ιωάννα», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Σίγουρα κάποια πράγματα πάνε πίσω στα επαγγελματικά... Εγκυμοσύνης ρούχα εξειδικευμένα δεν κάναμε. Τα ρούχα μας ούτως ή άλλως είναι μέχρι L, XL, οπότε μία χαρά με καλύπτουν. Τώρα έχω επανέλθει ως ένα βαθμό. Στην εγκυμοσύνη πήρα 15 κιλά, μου έχουν μείνει 4-5 να χάσω...», σημείωσε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο του Mega.