Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Παρασκευής (7/4), ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αποχώρησε από το MasterChef, περίπου δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Γιώργος Πορφύρης είχε κερδίσει τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, εξασφαλίζοντας τη θέση του στους 14 καλύτερους του MasterChef και σχηματίζοντας τα αντίπαλα ζευγάρια των μονομαχιών. Οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν μέρος σε επτά ενδιαφέρουσες μαγειρικές αναμετρήσεις.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, οι παίκτες έμαθαν στο συμβούλιο την έκβαση της κάθε μαγειρικής «μάχης».

Οι ηττημένοι των μονομαχιών συμμετείχαν σε νέες δοκιμασίες και στο τέλος προέκυψαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, που ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Στέφανος Χίλας, καθώς είχαν τις χειρότερες επιδόσεις.


Οι τρεις διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν την παραμονή τους στο MasterChef. Οι κριτές υποδέχτηκαν στην κουζίνα έναν από τους καλύτερους νέους chefs παγκοσμίως, τον Γρηγόρη Κίκη, ο οποίος είχε ετοιμάσει όχι ένα αλλά τρία απαιτητικά πιάτα.


Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δάχτυλό του στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος αποχώρησε από το MasterChef, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του (είχε «εισβάλλει» στο επεισόδιο της Τρίτης 28/3 και κατάφερε τότε να «πετάξει» εκτός MasterChef τη Γιώτα Λιοπετρίτη).