Breaking News

Σωκράτης Αλαφούζος - Βάσω Γουλιελμάκη: Οι αναρτήσεις τους για τα 19α γενέθλια της κόρης τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος ήταν παντρεμένοι από το 2001 έως το 2008 και απέκτησαν μία κόρη, τη Μαρίλια, η οποία γιόρτασε τα 
19α γενέθλιά της. Οι δύο ηθοποιοί έκαναν συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Σωκράτης Αλαφούζος:

«Το κoρίτσι μου έγινε 19!!! Σε λίγο τελειώνει το 1ο έτος στο Πανεπιστήμιο... Τα χρόνια πέρασαν σαν αστραπή, μα κράτησα το φως της για πάντα. Αγάπη δίχως όρια. Στον χρόνο που μόνο αιώνιος μοιάζει. Στιγμές που γίνονται αστέρια στον ουρανό. Εγώ κι εσύ. Μπαμπάς και κόρη».


Βάσω Γουλιελμάκη:

«10:22 San Diego
Φτιάχνεις τα πράγματα του σπιτιού σου, συγυρίζεις γιατί αύριο είναι τα γενέθλια σου.

8:23 π.μ. Αθήνα
Σήμερα είναι τα γενέθλια σου, σε παρακολουθώ μέσα από την οθόνη του κινητού να μου λες "Λαμπίκο θα το κάνω", σταματάς, κολλάς το προσωπάκι σου πάνω στο τζάμι του παραθύρου σου, κοιτάς έξω. Ένα δωμάτιο ξένο για μένα σε φιλοξενεί κάθε μέρα εκεί στο πανεπιστήμιο!

Κοιτάζω κι εγώ με τη σειρά μου έξω "η λεμονιά στο μπαλκόνι σου βγάζει καινούργια ανθάκια" σου λέω.

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο κόσμοι μακρινοί, δύο κόσμοι αγαπησιάρικοι. Βγάζεις δύο πόστερ που έχεις αγοράσει πρόσφατα να τα στολίσεις στους τοίχους σου, "πότε τα αγόρασες" σε ρωτάω. "Ε κάποια στιγμή" μου απαντάς.

Δύσκολο να μην υπάρχω στην καθημερινότητα σου. Δύσκολο να υπάρχεις στη δική μου. Όμως πόσο χαίρομαι που σε βλέπω να σιγυρίζεις, να έχεις καινούργιους φίλους, να μαγειρεύεις, να αποφασίζεις, να δημιουργείς μόνη σου!!!

Χαμογελάμε η μια στην άλλη μέσα από μια κάμερα και τα μάτια μου σου λένε χίλια Μπράβο, ωραία τα καταφέρνεις μωρό μου, πόσο περήφανη είμαι!!!!

10:01 π.μ. Αθήνα
"Να ζήσεις Μαρίλια και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά".

12:02 San Diego μεσάνυχτα
"Μαμά βάλε κάμερα γιατί βγήκε"

10:02 π.μ. Αθήνα
"Α, δεν με είδες που σου τραγουδούσα;"

12:03 San Diego μεσάνυχτα
"Όχι μαμά"

10:03 π.μ. Αθήνα