Breaking News

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ιωσήφ Μαρινάκης - Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, που είναι αγοράκι. Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η εφημερίδα On Time.

Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η γυμνάστρια Χρύσα Καλπάκη οδηγήθηκαν σε διαζύγιο.

Μετά το χωρισμό τους ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε νέα σχέση και τελικά απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη νέα του σύντροφο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού στην On Time, ο Ιωσήφ Μαρινάκης ήσυχα και αθόρυβα δημιούργησε μια νέα σχέση και η σύντροφός του έφερε στη ζωή τον καρπό του έpωτά τους.

Ο ηθοποιός μπόρεσε να κρατήσει τη νέα του σχέση, αλλά και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξίσου διακριτικά φρόντισε να μη γίνει γνωστή και η γέννηση του γιου του.

Να σημειωθεί ότι το 2021 ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη είχαν ρίξει τίτλους τέλους στην κοινή τους πορεία των 14 χρόνων. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2014 με πολιτικό γάμο στο Μανχάταν, ενώ στα τέλη Ιουλίου του 2016 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους στην Κρήτη και ακολούθησε ταξίδι του μέλιτος στο εξωτικό Μπαλί.