Breaking News

Survivor - Γ. Λιανός: «Κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα για να πάρει την οικογένειά του, προκειμένου να περάσουν μαζί τις ημέρες του Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star είπε στους ρεπόρτερ:

«Είναι τραγικό που βγήκε το βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει... Κι εγώ να το είχα στην τσέπη μου αυτό το υλικό και να ήθελα να βλάψω με κάποιον τρόπο είτε το πρόγραμμα είτε τους συγκεκριμένους παίκτες δε θα το έβγαζα γιατί το θεωρώ λίγο ακραίο... Υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που τρώνε από τα σκουπίδια αυτή τη στιγμή, πρέπει να σεβαστούμε λίγο κάποιες καταστάσεις...

Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες... Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη χώρα όλων των ελληνικών τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα... Δεν είναι σκάνδαλο, ριάλιτι επιβίωσης είναι κι ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει για να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά. Γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι' αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες...».

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».