Breaking News

Survivor - Η. Γκότσης για το βίντεο που «καίει» την Α. Σκαφίδα - «Φαντάζομαι ότι θα έχει τις αντίστοιχες κυρώσεις» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έκανε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ρωτήθηκε για το βίντεο που δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να παραβιάζει τον κανόνα του φαγητού στο Survivor All Star.

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης είχαν αποβληθεί από το Survivor All Star, καθώς παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού.

Ο Ηλίας Γκότσης είχε αφήσει αιχμές ότι και άλλοι παίκτες παραβιάζουν τους κανόνες και η επιβεβαίωση ήρθε από το nassosblog.gr, που κυκλοφόρησε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει κρυφά φαγητό (κρακεράκια ή ρυζογκοφρέτα) στο δάσος.

Ο νικητής του Surivor 2018 είπε στην εκπομπή του Open: «Δεν είναι θέμα προσωπικής δικαίωσης, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ζει μ' αυτές. Φαντάζομαι ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα θα έχει τις αντίστοιχες κυρώσεις».

«Τα χρήματά μου θα τα πάρω κανονικά κι ας αποβλήθηκα. Αυτό έχει σημασία γιατί είναι σημαντικό το χρηματικό ποσό... Απογοητεύτηκα από κάποιους συμπαίκτες μου (σ.σ. όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος), που είχα έρθει κοντά και γι' αυτό τους έκανα unfollow. Με τη στάση τους στο Survivor, μετά την αποχώρησή μου, με έκαναν οι ίδιοι unfollow...» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Ηλίας Μπόγδανος έγραψε το περιβόητο χαρτάκι με τα ψώνια, απάντησε: «Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε το χαρτάκι, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Αν μπορείς και κοιμάσαι ήσυχος είναι όλα καλά. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος...».

«Το ό,τι κάποιοι έχουν πάρει κινητό το ξέρουμε. Δεν ξέρω αν έχουν μπει στο Twitter...», τόνισε ο Ηλίας Γκότσης.
 

Δείτε το βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα και τα σχόλια που ακολούθησαν από την τηλεοπτική παρέα της εκπομπής.