Breaking News

Άρτα: Το χρονικό του θανάτου του 5,5 μηνών βρέφους - Σκορδά: «Δεν το χωράει ο νους, κάτι παραπάνω από τραγωδία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τραγωδία στην Άρτα με το θάνατο του βρέφους, που σόκαρε το πανελλήνιο,  σχολιάστηκε την Τετάρτη (10/5) στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Χθες το πρωί (9/5), ένας πατέρας - υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ -, πριν πάει στην εργασία του, είχε αναλάβει να πάει το μόλις 5,5 μηνών κoριτσάκι του στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο ίδιος φέρεται να έφυγε για τη Λευκάδα με το υπηρεσιακό του όχημα, γιατί τον πήραν τηλέφωνο για μία βλάβη.

Το μεσημέρι η μητέρα πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το βρέφος. Όταν την ενημέρωσαν ότι κανείς δεν το είχε πάει, επικοινώνησε με τον σύζυγό της και τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Το ζευγάρι μετέφερε το κoριτσάκι στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ: «Θα ξεκινήσουμε με την επικαιρότητά μας. Αποφεύγω να πάω στο πρώτο θέμα που έχουμε σήμερα. Αποφεύγω να πάω σε αυτό το θέμα γιατί δε θέλω να το πιστέψω. Δεν το χωράει ο νους, δεν ξέρεις τι συναίσθημα να περιγράψεις, απλά δε θέλω να το πιστέψω. Ας ακούσουμε το ρεπορτάζ... Είναι κάτι παραπάνω από τραγωδία...».

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής.