Breaking News

Μπαμπάς για 7η φορά ο 79χρονος Robert De Niro - «Μόλις απέκτησα ένα μωρό» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπαμπάς για 7η φορά έγινε ο 
79χρονος Robert De Niro. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός 

Ο Robert De Niro έχει παντρευτεί δύο φορές. Έχει δύο παιδιά (την 51χρονη Drena και τον 46χρονο Raphael) με την πρώτη του σύζυγο, Diahnne Abbott και δύο παιδιά (τον 25χρονο Elliot και την 11χρονη Helen) με την πρώην σύζυγό του, Grace Hightower. Είναι, επίσης, πατέρας των δίδυμων 27χρονων γιων του, Aaron και Julian, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Toukie Smith.

Ο De Niro παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξή στο ET (Entertainment Tonight) Canada, με αφορμή την επερχόμενη ταινία του «About My Father», που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 26 Μαΐου 2023.

Όταν ρωτήθηκε «ποια είναι η γλώσσα της αγάπης του», ο διάσημος πατέρας είπε στη δημοσιογράφο Brittnee Blair από το ET Canada: «Είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, ωστόσο μερικές φορές πρέπει να είσαι αυστηρός σε κάποια πράγματα».

«Δεν μου αρέσει να πρέπει να θεσπίζω νόμους και τέτοια πράγματα, αλλά (μερικές φορές) δεν έχεις άλλη επιλογή», τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας στη συνέχεια ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του «cool μπαμπά».

«Ξέρω ότι έχετε έξι παιδιά...», του είπε η Brittnee Blair, με τον Robert De Niro να τη διορθώνει, αποκαλύπτοντας: «Για την ακρίβεια, επτά... Μόλις απέκτησα ένα μωρό!».

Το ET Canada επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του De Niro, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ο 79χρονος ηθοποιός είναι τώρα πατέρας επτά παιδιών. 

Δεν είναι σαφές ποια είναι η μητέρα. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Robert De Niro φέρεται να έχει σχέση με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen.