Breaking News

Έγινε μαμά για δεύτερη φορά η Φωτεινή Αθερίδου - Οι πρώτες φωτογραφίες - «Μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, οι οποίοι καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, που είναι ξανά αγοράκι.

Η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, όταν έφερε στη ζωή ένα αγοράκι, καρπό του έpωτα της με τον συνάδελφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο (6/9/2022) το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ βάφτισε και τον μικρό, που πήρε το όνομα του παππού του Θοδωρή Αθερίδη.

Τον Ιανουάριο του 2023 έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι περιμένει και δεύτερο παιδί. Η ηθοποιός γέννησε χθες (15/5) ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης, η Φωτεινή Αθερίδου έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από το μαιευτήριο. Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει με το γιατρό της.

«15/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ... γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται, καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα, αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη!», έγραψε στη λεζάντα.