Breaking News

Έλλη Κοκκίνου: «20 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ Στο Κόκκινο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
20 χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Στο Κόκκινο». Το βράδυ της Πέμπτης (25/5) η Έλλη Κοκκίνου έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε 3 βίντεο από την τελετή απονομής του πλατινένιου δίσκου. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα:

«Μάιος 2003... 20 Χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ “Στο Κόκκινο” & μια “Καινούργια Αρχή” για εμένα!

Ένας τίτλος που δεν υπήρχε σαν τραγούδι, ήταν & αυτός μία έμπνευση του αγαπημένου μου Φοίβου. Ένα συνδυασμός του επιθέτου μου και της επιτυχίας που ελπίζαμε να έχει! Και την είχε!

Δουλέψαμε πάρα πολύ για το αποτέλεσμα. Δε θα ξεχάσω το άγχος που είχα να τραγουδήσω όσο καλύτερα μπορούσα για να ικανοποιήσω τον Φοίβο & να μας βγάλω ασπροπρόσωπους... για την πίστη που είχε σε εμένα & για αυτό που έβλεπε και οραματιζόταν για εμένα. Με την έμπνευση, το πάθoς του, την τελειομανία του & τη δική σας αγάπη το άλμπουμ αυτό χτύπησε “κόκκινο” σε όλα τα ραδιόφωνα αλλά και στις πωλήσεις!

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία με ενημέρωσαν ότι ο δίσκος έγινε πλατινένιος & αυτή η “μαγική” σχέση μας με τον Φοίβο είχε καταφέρει να βρεθεί και να βρίσκεται ακόμη στις καρδιές σας!

“Masai”, “Δε γίνεται” , “Κοσμοθεωρία” , “Sorry” , “Αγόρι μου”, “Καινούργια αρχή” , “Eρωτά μου”, “Αυτό το καλοκαίρι” , “Χαρταετός” , “Θέλω τόσα να σου πω” (με τον Νίνο) , μερικές απ´ τις μεγάλες επιτυχίες που με έκαναν να σας συστηθώ επίσημα ως Έλλη Κοκκίνου!

Τραγούδια που ακόμα και τώρα 20 χρόνια μετά, ακούγονται σημερινά και η δική σας αποδοχή η ίδια! Τραγούδια που μας συντροφεύουν σε διαφορετικές στιγμές της ζωής μας από τότε μέχρι και τώρα, συνδυασμένα με χαρές, λύπες, ενθουσιασμό, απογοήτευση, τρέλα!

Πολλά ευχαριστώ στον Θοδωρή Κυριακού, τον τότε διευθυντή της Heaven & μέχρι σήμερα φίλο μου Γιώργο Λεβέντη, την Μαργαρίτα, τον Νίκο, την Βιβή, την Μάνια, τον Bill, τη Ναταλία Γερμανού, τους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, Γιώργο Σταμπόλη, Βαγγέλη Σιαπάτη και πολλούς ακόμη που θα δείτε και στο βίντεο μια και στο caption υπάρχει όριο για τους χαρακτήρες.

Y.Γ. ΦΟΙΒΟ μου απεδείχθη τελικά ότι ο τίτλος ήταν προφητικός... Είμαι ευγνώμων!»