Breaking News

Κρατερός Κατσούλης: Ένας χρόνος από την απώλεια της μητέρας του - «Τίποτα δεν έγινε καλύτερα...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήταν 25 Μαΐου του 2022 όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη. Το βράδυ της Πέμπτης, έναν χρόνο μετά την απώλειά της, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο Instagram:

«"Μάνα, τον ήλιο εδώ σκεπάζουν ίσκιοι κι αναπαμό ποτέ η καρδιά δε βρίσκει· ένα: οι αυγές κ' οι νύχτες μας γυρνούν· φριχτές πεντάλφες γράφουν στο σκοτάδι σήματα, που τον κίνδυνο μηνούν, πύρινα φίδια από τα βάθη του Άδη".

Ένας χρόνος πέρασε - κιόλας; Κάποιες φορές είναι σαν να πέρασε ο καιρός και άλλες πάλι όχι... Τίποτα δεν έγινε καλύτερα μην νομίζεις...

Ακόμα οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουμε το δώρο της ζωής και σπαταλάμε, σκορπάμε τον πολύτιμο, μοναδικό, χρόνο μας, σαν να 'μαστε αθάνατοι. Αφοσιωμένοι στο κυνήγι του χρήματος, της εξουσίας, άπληστοι, κακότροποι, θυμωμένοι και αλαζόνες... Φοβισμένοι και εγκλωβισμένοι στον εγωισμό μας, που μας εμποδίζει να νιώσουμε και να εκφράσουμε το σημαντικότερο όλων, την αγάπη.

Ζούμε στα αλήθεια, κλεισμένοι, κρυμμένοι, μακριά από τη φύση και το φως... Ποτέ στο παρόν, μόνο στο παρελθόν και στο μέλλον... Σάμπως μπορούμε να πάρουμε κάτι περισσότερο πέρα από το δώρο της αγάπης, αναχωρώντας... Ή σάμπως να έχουμε μπορέσει να δώσουμε κάτι σημαντικότερο από αυτήν , όσο ήμασταν εδώ...

Εσύ όμως, έφυγες με πολλή αγάπη. Με ένα βιβλίο, τον καπνό σου και ζωγραφιές από τα εγγόνια σου. Να 'ναι η ψυχή σου ήρεμη, γαλήνια, ήσυχη. Εμείς εδώ θα σ' αγαπάμε και θα μαθαίνουμε. Σε φιλώ καλή μου».