Breaking News

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: «Ασημένια» η Ευαγγελία Αναστασιάδου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη χώρα μας στο σκιφ ελαφρών βαρών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας, το οποίο φιλοξενείται στο Μπλεντ της Σλοβενίας και ολοκληρώνεται σήμερα (28/5).

Την Κυριακή (28/5) η Ευαγγελία Αναστασιάδου τερμάτισε δεύτερη στο σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, που είναι το τρίτο μετάλλιο για τη χώρα μας στη διοργάνωση.



Να σημειωθεί ότι το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρουμάνα και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιονέλα Κόσμιουκ.

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου προπορευόταν, ωστόσο η Ρουμάνα την πλησίασε και την προσπέρασε στο τελευταίο τμήμα της κούρσας.


 
Η Ελλάδα πανηγύρισε χθες (Σάββατο) τα πρώτα της μετάλλια στη διοργάνωση. Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών, η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού - μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό - κατάφεραν να τερματίσουν στη 2η θέση και να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο.

Λίγα λεπτά μετά η γαλανόλευκη ανέβηκε ξανά στον ιστό των νικητών προς τιμήν των Πέτρου Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου, που στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών τερμάτισαν στην 3η θέση μετά από πολύ μεγάλο συναγωνισμό, χάνοντας ουσιαστικά το ασημένιο για εκατοστά του δευτερολέπτου από την Ιταλία και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.