Breaking News

Γιώργος Μητσικώστας: Η επιστροφή στην τηλεόραση και η συνεργασία με τον Σωτήρη Καλυβάτση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την επιστροφή του στην τηλεόραση και τη νέα του εκπομπή στο Action 24 μίλησε ο Γιώργος Μητσικώστας. Ο δημοφιλής σατιρικός κωμικός και παρουσιαστής είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του «Open Weekend»:

«Επιστρέφω τηλεοπτικά με το "Μήτσι-Var", μετά από πέντε χρόνια απουσίας που ήμουν στην ΕΡΤ. Βρίσκομαι στο Action 24 και ο λόγος είναι ότι βρήκα όλες αυτές τις προϋποθέσεις για να κάνω μια σατιρική εκπομπή με ελευθερία λόγου και έκφρασης ... Ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα είναι "μόνιμος" guest.

Με τον Σωτήρη Καλυβάτση ήταν να παρουσιάσουμε ένα πρωινό. Ήταν πριν από 15 χρόνια - δε θα πω το κανάλι - και ήμασταν έτοιμοι. Μάλιστα, το πρωινό θα είχε να κάνει με μεταμφιέσεις. Θα κάναμε δύο κυρίες, οι οποίες κάνουν την πρωινή εκπομπή, όπως έκαναν όλες οι ξανθιές που ήταν τότε πριν από 15 χρόνια. Ήταν ένα κόνσεπτ το οποίο δεν έγινε, δεν ξέρω πώς... Τότε είχαμε κάνει την πρόταση στο κανάλι, οπότε αυτή η συνεργασία γίνεται τώρα με καθυστέρηση 15 ετών...

Δεν με ανησυχεί το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης γιατί ξέρω ότι πρώτα απ' όλα θα το δει ο κόσμος, θα περάσει καλά και θα το ευχαριστηθεί. Σιγά σιγά θα "χτίσουμε" και μια καλή τηλεθέαση, που είναι το ζητούμενο».