Breaking News

Μάριον Μιχελιδάκη για την παραίτηση του αρχισυντάκτη: «Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ, προφανώς έχει τους λόγους του...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε για την παραίτηση του Γιάννη Καφάτου, του αρχισυντάκτη της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε το πρωί της Πέμπτης (25/5) στην κάμερα του Breakfast@star:

«Δεν είχα ενημερωθεί, ξαφνιάστηκα πραγματικά πάρα πολύ. Το έμαθα με ένα τηλεφώνημα χθες, στις δέκα παρά το πρωί, την ώρα που ερχόμουν στη δουλειά.

Ήταν ένας πολύ στενός μου συνεργάτης, δεν ξέρω τους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί. Ένας άνθρωπος επαγγελματίας, με 30 χρόνια στη δουλειά και δουλεύαμε πάρα πολύ στενά. Προφανώς έχει τους λόγους του... Μην ψάχνουμε για δράκους, μπορεί να είναι προσωπικοί οι λόγοι...

Όταν έρχεσαι δέκα παρά στη δουλειά και συμβαίνει αυτό, νιώθεις ξεκρέμαστος. Σηκώσαμε τα μανίκια όλη η ομάδα, έβαλαν πλάτη όλοι οι συνεργάτες, βγάλαμε χθες την εκπομπή κι έτσι θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα. Πραγματικά δεν είναι ευχάριστο αυτό κι εύχομαι να είναι καλά που πήρε αυτή την απόφαση. 

Αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα την... ημέρα. Δεν ξέρω να σας πω για την επόμενη σεζόν, δεν έχουν γίνει ακόμα τέτοιες συζητήσεις...».