Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε o Γιώργος Πορφύρης (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γιώργος Πορφύρης, ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Πέμπτης (25/5).

Ο Νίκος Τράκας, που είχε καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στην τελική τριάδα, παρακολούθησε τις απαιτητικές δοκιμασίες από την ασφάλεια του εξώστη.

Στη δεύτερη ημέρα των φετινών ημιτελικών, ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Γιώργος Πορφύρης και η Μαρία Μπέη διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Δύο δοκιμασίες περίμεναν και πάλι τους διαγωνιζόμενους. Ωστόσο αυτή τη φορά, στη δεύτερη δοκιμασία, αποχώρησε εκείνος με τη χειρότερη προσπάθεια.

Στην πρώτη δοκιμασία, το πιο απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας ως τώρα, οι 4 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα γαστρονομικό πιάτο με βασικό υλικό τον αρακά. Την καλύτερη προσπάθεια είχε η Μαρία Μπέη, η οποία ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη.


Οι υπόλοιποι 3, ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης, φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και πήραν μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης, όπου κλήθηκαν να ετοιμάσουν «Μοσχαρίσια γλυκάδια με κρέμα καρότου», ένα πιάτο αντιγραφής που έφερε την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Βασίλη Μουρατίδη.


Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε το πιάτο του Γιώργου Πορφύρη, ο οποίος αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.


Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πορφύρης, που συμμετείχε στο MasterChef το 2017, είχε μπει στο παιχνίδι στις 31 Ιανουαρίου του 2023.

Η τελική τετράδα του MasterChef:

• Νίκος Τράκας (προκρίθηκε στην τριάδα)
• Άγγελος Τσιγκάκος
• Μαρία Μπέη
• Αλέξανδρος Αντωνελάκης