Breaking News

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν στο φανάρι και μου έβαλαν ένα γυαλί στη μασχάλη για να φοβηθώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αργά το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μοιράστηκε στιγμές από την πολιτική και προσωπική του διαδρομή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τα αμέτρητα ταξίδια, την τηλεόραση, τον αθλητισμό και την οικογένειά του, ενώ περιέγραψε όσα οραματίζεται για την Ελλάδα, την «επόμενη» ημέρα. 

Μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του, θυμήθηκε την τελευταία τηλεοπτική σειρά που παρακολούθησε και σχολίασε τα χιουμοριστικά memes του «παλιού Ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ».

Επίσης, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια, πήγα σε πάνω από 50 χώρες. Τα περισσότερα ήταν και μόνος μου. Μου άρεσε πολύ κι έλεγα θα πάω 5 μέρες. Η Ινδία ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη - γιατί πήγαμε και μόνοι μας - όπως και το Μεξικό».

Και αποκάλυψε: «Στην Αφρική μου είχε τύχει ένα περιστατικό, στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας... Πήγα να περάσω και να δω το Μουσείο Μνημείου Μαρτύρων "Κόκκινος Τρόμος", στο κέντρο. Την ώρα που περνούσα απέναντι, ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι. Οι δύο από πίσω μου έβαλαν ένα γυαλί στη μασχάλη για να χαλαρώσω και να φοβηθώ και να πάρουν το backpack μου. Τελικά κάποιος άρχισε να φωνάζει, φοβήθηκαν και έφυγαν. Μου έχουν τύχει διάφορα...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 (το παραπάνω απόσπασμα από το 34:40 και μετά).