Breaking News

«Taxi»: Reunion 40 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι πρωταγωνιστές του «Taxi» συναντήθηκαν 40 χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής αμερικανικής σειράς.

Η αμερικανική κωμική σειρά προβλήθηκε για πέντε σεζόν. Αρχικά προβλήθηκε στο ABC από τις 12 Σεπτεμβρίου 1978 έως τις 6 Μαΐου 1982 και συνέχισε στο NBC από τις 30 Σεπτεμβρίου 1982 έως τις 15 Ιουνίου 1983.  Καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής της, η σειρά ήταν υποψήφια για 31 Βραβεία Emmy και κέρδισε 18, ανάμεσά τους τα 3 ως «Εξαιρετική Κωμική Σειρά».


Στη σειρά πρωταγωνίστησαν ο Judd Hirsch, ο Danny DeVito, η Marilu Henner, ο Tony Danza, ο Andy Kaufman, ο Christopher Lloyd, ο Jeff Conaway, η Carol Kane κ.α. Μεταξύ των ηθοποιών που έκαναν guest εμφανίσεις ήταν και η Ruth Gordon.

40 χρόνια μετά το τέλος του «Taxi», ο Tony Danza συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με την Carol Kane, τον Christopher Lloyd και τον Judd Hirsch.


Σε φωτογραφία, που δημοσίευσε στο Twitter, ο 72χρονος ηθοποιός έγραψε: «Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους τόσο πολύ!».


Ανάρτηση έκανε και ο Christopher Lloyd, ο οποίος μοιράστηκε δύο επιπλέον στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. «Τι στο δι@ολο συμβαίνει εδώ;», έγραψε με χιούμορ ο 84χρονος ηθοποιός.


Σύμφωνα με το Deadline, οι πέντε σεζόν της σειράς προβάλλονται αυτό το διάστημα στην αμερικανική συνδρομητική πλατφόρμα Paramount Plus.