Breaking News

Αιμιλία Υψηλάντη: «Μετά την απώλεια της κόρης μου συνέχισα να παίζω στο θέατρο - Της οφείλω να είμαι όπως πρέπει, αξιοπρεπής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε αρχικά για την παράσταση «Στη Σκιά του Μαρτ», που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου. 


«Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Ο άνθρωπος αγκιστρώνεται από πολλά πράγματα για να επιζήσει... Μετά την απώλεια της κόρης μου συνέχισα να παίζω, γιατί φοβήθηκα ότι αν σταματούσα, μπορεί να μην ήθελα να επιστρέψω. Το θέατρο είναι κυριολεκτικά για μένα σανίδα σωτηρίας... Πρέπει ο άνθρωπος να βρει έναν τρόπο να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που λέγεται "σεβασμός στη ζωή"... Οφείλω στην κόρη μου να είμαι όπως πρέπει, να προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής. Αυτό βέβαια δεν απαλύνει κανέναν πόνο και καμία στεναχώρια, όμως, είναι ένα γερό κράτημα για να μπορέσει κανείς να σταθεί στα πόδια του. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι, αν μπορούμε. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα είναι ένα μεγάλο "δώρο"...», εξομολογήθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Και πρόσθεσε: «Το καλύτερο πράγμα για το γεγονός αυτό είναι η σιωπή...  Ήταν πολύ σημαντικό για μένα το πόσοι άνθρωποι ήταν κοντά μου και είναι ακόμη κοντά μου... Αυτό, όμως, που με γοήτευσε είναι ένας τεχνικός του θεάτρου μου, που ήρθε, κάθισε απέναντί μου και έμεινε σιωπηλός για πολλή ώρα...».

Δείτε στο βίντεο του Mega όσα είπε στον Κώστα Τσουρό.