Breaking News

Χ. Παππά - Α. Μπεζάν: «Ρίχνουμε επικούς καυγάδες αλλά είναι της στιγμής» - Το δεύτερο όνομα που θα πάρει η μικρή Χριστίνα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2022, η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κoριτσάκι. Η νεαρή ηθοποιός και η πεθερά της Χριστίνα Παππά μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Άννα: «Είμαστε μια τρελή τρελή οικογένεια. Είμαστε φίλες με τη Χριστίνα, όταν βλέπω τα σκούρα παίρνω το "αφεντικό" τηλέφωνο και τα λύνει όλα».

Χριστίνα: «Είμαστε πολύ αγαπημένες, τη θεωρώ κόρη μου».

Άννα: «Μπορεί να ρίξουμε επικούς καυγάδες αλλά είναι της στιγμής. Δεν είχα άγχος όταν γνώρισα τη Χριστίνα, γιατί η πρώτη μας συνάντηση ήταν στα μπουζούκια, όπου χορεύαμε οι δυο μας».

Χριστίνα: «Φυσικά και παρακολουθούσα τη ζωή του Δημήτρη, οι φίλοι του με φωνάζουν "αστυνομία"!».

Άννα: «Η Χριστίνα είναι η επιτομή της χαζογιαγιάς, ο τίτλος της αξίζει δικαιωματικά».

Χριστίνα: «Το μωρό είναι το ωραιότερο δώρο που μου έκαναν τα παιδιά, έχω ξανανιώσει. Περιμένω να μεγαλώσει το παιδάκι για να χαρώ τις στιγμές και μόνη μου μαζί του, γιατί τώρα έχει ευθύνες... Προσπαθώ να μην ζαλίζω την Άννα, αλλά της δίνω συμβουλές. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη και της βγάζω το καπέλο».

Άννα: «Αντιμετώπισα δυσκολίες μετά τον τοκετό. Αυτό το συννεφάκι της εγκυμοσύνης και της γέννας δεν μπορούσα να το διαχειριστώ λόγω της επιλοχίας κατάθλιψης. Μου στοίχισε που άφησα τη δουλειά μου, αλλά θεωρώ ότι έχω γεννηθεί για να είμαι μαμά... Η μικρή θα βαφτιστεί στα γενέθλια της, θα είναι η Χριστίνα Παππά τζούνιορ».

Χριστίνα: «Η μικρή θα βαφτιστεί Χριστίνα Νεκταρία γιατί όταν κάνεις ένα τάμα πρέπει μετά να το υλοποιείς».

Άννα: «Είναι η πιο νέα και πιο σeξι γιαγιά της Ελλάδος, της αξίζει... Είμαι μια μαμά που είναι συνεχώς από πάνω, είμαι... στρατηγός με τον ύπνο και το φαγητό».

Χριστίνα: «Υπήρξα τα πάντα για τον Δημήτρη, αλλά ευτυχώς με βοήθησαν η μητέρα μου, η γιαγιά μου και η αδερφή μου. Ήμουν και είμαι καλή μητέρα και είμαι υπερήφανη για τον γιο μου».

Άννα: «Ο Δημήτρης είναι ένας καταπληκτικός πατέρας και έχει γεννηθεί γι' αυτό το ρόλο».

Χριστίνα: «Θα την κακομάθω τη μικρή...».

Άννα: «Θέλω η μικρή να κάνει ό,τι θέλει με τη γιαγιά της, αλλά όταν γυρίζει σπίτι στη μαμά της, θα μπαίνουν πάλι πίσω τα όρια».

Δείτε το βίντεο του Mega.