Breaking News

Πένυ Αγοραστού: «Μου λείπει ο σεβασμός από την τηλεόραση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (23/5), η Πένυ Αγοραστού μίλησε για την επαγγελματική διαδρομή της και τη «μετάβασή» της από την κωμωδία στο δράμα, με τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο».

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, με τα αρωματικά κεριά «So Penny», αλλά και το νέο της εγχείρημα στον χώρο των κοσμημάτων. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πέρασμά της από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στην υποκριτική και σχολίασε την τηλεόραση του «σήμερα».

«Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στο Alter. Δεν μου λείπει καθόλου. Βλέπω όλες αυτές τις εκπομπές τώρα και πλήττω, βαριέμαι πάρα πολύ. Τα έχω απομυθοποιήσει, τα έκανα στα 18 μου... Όλα είναι στημένα, δηλαδή τα περισσότερα γίνονται για να γίνει ένας ντόρος. Μου φαίνονται υπερβολικά όλα» είπε η Πένυ Αγοραστού και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είναι βαρετό να έχεις μια θετική άποψη, σύμφωνα με την τηλεόραση. Πρέπει να δημιουργείται ίντριγκα. Αν για παράδειγμα η μαμά μου ή η γιαγιά μου βλέπουν τα πρωινά και είναι όλα καλά, δε θα βαρεθούν; Οι εκπομπές στα πρωινά είναι ναι μεν ψυχαγωγικές, αλλά είναι και... gossip. Τότε στο Alter ήμουν 18 ετών, αλλά με τσάντισε που δεν μπορούσα να αλλάξω το θέμα με τους ρόλους. Υπήρχε ο κακός και ο καλός και δεν μπορούσες να το αλλάξεις. Πλέον δε θα το έκανα, θα έλεγα την άποψή μου... Έχω φτάσει 33 ετών και δε θέλω να μου λέει κάποιος τι να λέω και τι να πιστεύω. Με θύμωσε η τηλεόραση κι ακόμα με θυμώνει... Με θυμώνει το να θάβουμε ο ένας τον άλλον, να μιλάμε άσχημα και να τα βγάζουμε όλα στη φόρα. Μου λείπει ο σεβασμός από την τηλεόραση. Κάποιες φορές φαίνεται ότι κάποιος έχει σεβασμό απέναντι στον άλλον, αλλά ουσιαστικά θέλει να τον εκθέσει και να τον ξεμπροστιάσει».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.