Breaking News

Κάννες: Tom Hanks και Scarlett Johansson στην πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λαμπερές παρουσίες στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών το απόγευμα της Τρίτης (23/5), στα πλαίσια της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας «Asteroid City» του Wes Anderson.

Στη δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας «Asteroid City», που διεκδικεί τον πολυπόθητο Χρυσό Φοίνικα, συμμετέχουν οι ηθοποιοί Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Steve Park, Matt Dillon κ.α. Επίσης, εμφανίζεται η Rita Wilson, η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Tom Hanks. 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε περιορισμένη κυκλοφορία, στις 16 Ιουνίου 2023 και θα κυκλοφορήσει ευρέως στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 του ίδιου μήνα.

Πριν την προβολή της ταινίας έκαναν λαμπερή εμφάνιση η Scarlett Johansson με τον σύζυγό της Colin Jost και η Rita Wilson με τον Tom Hanks, με τη Daily Mail να δημοσιεύει τις σχετικές φωτογραφίες.


Την παράσταση έκλεψε η Scarlett Johansson, η οποία εντυπωσίασε με το ροζ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.


Να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο του 2020 η 38χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον Colin Jost, που είναι κειμενογράφος του Saturday Night Live. Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Αύγουστο του 2021, όταν γεννήθηκε ο γιος τους Cosmo. Η Scarlett Johansson έχει και μία κόρη από τον δεύτερο γάμο της με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, τη Rose Dorothy.