Breaking News

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: «23η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, είναι μοναδικό αυτό που νιώθω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Κυριακής (7/5) ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και έγραψε ιστορία, καθώς βγήκε στον «τάκο» για 23η φορά συνολικά, μαζί με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης της περασμένης χρονιάς.

Νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν μόνο δύο αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία και θα προκύψουν τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (οι δύο θα αναδειχθούν μετά το δεύτερο αγώνισμα).


Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας επικράτησαν οι Κόκκινοι και στο συμβούλιο οι Μπλε κλήθηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Στον «τάκο» βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

«23η φορά στο σύνολο! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή... δύο χρονιές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στον Γιώργο Λιανό.