Breaking News

Η βόλτα της Tiffany Chen με το νεογέννητο μωρό μετά την αποκάλυψη του Robert De Niro ότι έγινε μπαμπάς για 7η φορά (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το νεογέννητο έβδομο παιδί του Robert De Niro εθεάθη για πρώτη φορά, όταν η μητέρα του Tiffany Chen το πήγε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός έγινε για 7η φορά μπαμπάς σε ηλικία 79 ετών. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ET (Entertainment Tonight) Canada...

Ο Robert De Niro δεν αναφέρθηκε στη μητέρα του παιδιού, ωστόσο πιστεύεται ότι είναι η 45χρονη εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen, με την οποία φέρεται να έχει σχέση.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι τον Ιούλιο του 2021 και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους η Tiffany Chen εμφανίστηκε έγκυος όταν έφευγε μαζί με τον De Niro από το εστιατόριο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.


Η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες με την Tiffany Chen, η οποία εθεάθη χθες (10/5) να κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη, με το νεογέννητο μωρό της να είναι στο καροτσάκι, ενώ κάποια στιγμή το πήρε στην αγκαλιά της.


Ο Sebastian Maniscalco και η Kim Cattrall - συμπρωταγωνιστές του De Niro στην ταινία «About My Father» - ενθουσιάστηκαν με τη χαρμόσυνη είδηση, με τον Sebastian Maniscalco να λέει ότι δεν είχε ιδέα ότι ο ηθοποιός περίμενε κι άλλο παιδί.

«Με πληροφόρησαν ότι απέκτησε το μωρό και δεν το ήξερα, αλλά ναι, ο Θεός να τον έχει καλά», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι ένα πολύ ήπιο άτομο που του αρέσει να περνά χρόνο με την οικογένειά του και είμαι χαρούμενος γι' αυτόν», πρόσθεσε.


Ο Robert De Niro έχει παντρευτεί δύο φορές. Έχει δύο παιδιά (την 51χρονη Drena και τον 46χρονο Raphael) με την πρώτη του σύζυγο, Diahnne Abbott και δύο παιδιά (τον 25χρονο Elliot και την 11χρονη Helen) με την πρώην σύζυγό του, Grace Hightower. Είναι, επίσης, πατέρας των δίδυμων 27χρονων γιων του, Aaron και Julian, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Toukie Smith.