Breaking News

Δ. Ματσούκα: «Είμαι συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι στη δουλειά μου θα κάνω υποχωρήσεις και θα σκύψω το κεφάλι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έκανε η Δήμητρα Ματσούκα, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Τι φάση πάλι, ρε?». 

Η νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άλσος απόψε, Παρασκευή 9 Ιουνίου... Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει αναλάβει και την καλλιτεχνική διεύθυνση. 

Η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της παράστασης, δήλωσε στην εκπομπή του Mega: «Εγώ κάνω ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη. Πρόκειται για ένα σύγχρονο θέμα, είναι το αύριό μας».

«Μου φαίνεται αστείο» απάντησε η γοητευτική ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για τα casting, στο οποία οι ηθοποιοί επιλέγονται με κριτήριο των αριθμό των followers τους...

«Την επόμενη σεζόν θα επιστρέψω στην τηλεόραση με τη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, όπου θα υποδυθώ μία γυναίκα οπιομανή, φιλάρεσκη και κακοποιητική», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Και εξομολογήθηκε: «Αντιμετώπισα δύσκολες συμπεριφορές στον επαγγελματικό μου χώρο, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει παντού. Είμαι συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι στη δουλειά μου θα κάνω υποχωρήσεις, θα σκύψω το κεφάλι και θα προσπαθήσω με ευγένεια να προσπεράσω ένα γεγονός το οποίο με απογοητεύει... Ξέρω σκηνοθέτες που έχουν τη φήμη του σκληρού συνεργάτη, αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μου αρέσει πολύ... Μου έχει συμβεί να συνεργαστώ με σκηνοθέτη που ήταν σκληρός, τον αντιμετώπισα με υπομονή και... προσευχή».

«Ήμουν σίγουρη ότι το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" δε θα πετύχει και γι' αυτό είχα πει ναι. Όταν πέτυχε, έμεινα εμβρόντητη...», πρόσθεσε για τη θρυλική σειρά, που προβλήθηκε στο Mega τη σεζόν 1999-2000.

Δείτε το βίντεο του Mega.