Breaking News

J2US: Αποχώρησαν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο 15ο live του «Just the 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου, αποχώρησαν ο 
Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη

Τα 7 ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή του J2US, ερμηνεύοντας από δύο τραγούδια: αυτό που του ανατέθηκε και ένα της επιλογής τους.

Η κριτική επιτροπή - Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή - αξιολόγησε τις εμφανίσεις των ζευγαριών, με το τηλεοπτικό κοινό να καθορίζει την τελική βαθμολογία.

Η κριτική ήταν αρκετά σκληρή για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Ειρήνη Μερκούρη στο πρώτο τραγούδι ("Δεν θα με ξεχάσεις"). 


Οι κριτές θεώρησαν ότι η ερμηνεία δεν ήταν καλή, ενώ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχασε και κάποιους στίχους.


Να σημειωθεί ότι τα σχόλια των κριτών ήταν καλύτερα, μετά την ερμηνεία του δεύτερου τραγουδιού του ζευγαριού ("She's a maniac").


Περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι που αποχωρεί είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη.


Tα ζευγάρια που συνεχίζουν στο «Just the 2 of Us»
  1. Γιώργος Κοψιδάς - Στεφανία Ρίζου
  2. Λουίζα Πυριόχου - Καλομοίρα (αντικατέστησε τον Biased Beast)
  3. Ιάσονας Παπαμτθαίου - Ηρώ
  4. Άρης Σοϊλέδης - Μαριάντα Πιερίδη
  5. Ναταλία Αργυράκη - Γιώργος Βογιατζάκης
  6. Φελίσια Τσαλαπάτη - Τριαντάφυλλος
Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Τζούλια Νόβα - Ρία Ελληνίδου, Μαρία Αντωνά - Ειρήνη Μιχαήλ, Περικλής Κονδυλάτος - Έλενα Γκρέκου, Στέλλα Σολωμίδου - Πάνος Καλίδης, Σπύρος Μπιμπίλας - Τζούλι Μασίνο, Βλάσης Χολέβας - Μορφούλα Ιακωβίδου, Στέφανος Κωνσταντινίδης - Λίτσα Γιαγκούση, Σοφία Βογιατζάκη - Σαρμπέλ, Εύη Δρούτσα - Μπο, Σοφία Παυλίδου - Ζερόμ Καλούτα, Φοίβος Παπαδάκης - Χριστίνα Μαραγκόζη και Παντελής Τουτουντζής - Κατερίνα Στανίση.