Breaking News

J2US: Αποχώρησαν ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση αποχώρησαν στο 14ο live του «Just the 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου. 

Τα 8 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή του J2US για να «κερδίσουν» τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή.

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο live δεν υπήρξε αποχώρηση, ενώ είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση η Καλομοίρα ως παρτενέρ της Λουίζας Πυριόχου. Η Καλομοίρα αντικατέστησε τον Biased Beast, ο οποίος ξεκινά τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη.

Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε τις εμφανίσεις των ζευγαριών, με το τηλεοπτικό κοινό να καθορίζει την τελική βαθμολογία.

Στο τέλος του live, αναμενόταν ο Νίκος Κοκλώνης να ανακοινώσει την αποχώρηση δύο ζευγαριών από το μουσικό σόου.

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι που αποχωρεί είναι ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση. Ο λόγος που δεν έγινε και δεύτερη αποχώρηση ήταν ότι υπήρξε ισοψηφία στην προτελευταία θέση


Πριν την αποχώρηση του ζευγαριού, είχε γίνει η ανάθεση των τραγουδιών για το επόμενο live (17 Ιουνίου).


Tα ζευγάρια που συνεχίζουν στο «Just the 2 of Us»
  1. Γιώργος Κοψιδάς - Στεφανία Ρίζου
  2. Λουίζα Πυριόχου - Καλομοίρα (αντικατέστησε τον Biased Beast)
  3. Ιάσονας Παπαμτθαίου - Ηρώ
  4. Άρης Σοϊλέδης - Μαριάντα Πιερίδη
  5. Ναταλία Αργυράκη - Γιώργος Βογιατζάκης
  6. Φελίσια Τσαλαπάτη - Τριαντάφυλλος
  7. Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ειρήνη Μερκούρη
Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Τζούλια Νόβα - Ρία Ελληνίδου, Μαρία Αντωνά - Ειρήνη Μιχαήλ, Περικλής Κονδυλάτος - Έλενα Γκρέκου, Στέλλα Σολωμίδου - Πάνος Καλίδης, Σπύρος Μπιμπίλας - Τζούλι Μασίνο, Βλάσης Χολέβας - Μορφούλα Ιακωβίδου, Στέφανος Κωνσταντινίδης - Λίτσα Γιαγκούση, Σοφία Βογιατζάκη - Σαρμπέλ, Εύη Δρούτσα - Μπο, Σοφία Παυλίδου - Ζερόμ Καλούτα και Φοίβος Παπαδάκης - Χριστίνα Μαραγκόζη.