Breaking News

Ρεγγίνα Μακέδου: «Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα φύγεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (10/6) η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία τον περασμένο χρόνο είχε υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού των οστών, στα πλαίσια της μάχης της με τη λευχαιμία. 

Η γυμνάστρια και χορεύτρια, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», είχε εκφράσει πρόσφατα την έντονη αντίδρασή της - μέσω TikTok -, μετά τις δηλώσεις του αποπεμφθέντα από τη Νέα Δημοκρατία, Σπύρου Πνευματικού, ότι είναι οικονομικά ασύμφορο να ξοδεύονται χρήματα για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου.

«Έχω δει πολλούς ασθενείς να είναι ένα βήμα πριν τον θάνατο και να το ξεπερνάνε αυτό το θέμα. Οπότε, για μένα προσωπικά, μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα "φύγεις". Κανένας δεν μπορεί να παίζει τον Θεό», είπε μέσα από το νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν ήταν οι γιατροί μου να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και σε μένα, εγώ δε θα ήμουν εδώ. Ο ασθενής πολλές φορές μπορεί να χάσει την ελπίδα του. Πονάμε, παραμορφωνόμαστε, δεν βλέπουμε βελτίωση, φτάνουμε στα όριά μας εμείς οι ασθενείς... Οι γιατροί είναι αυτοί που θα μας πάνε ένα βήμα παρά πέρα. Εγώ τη ζωή μου την χρωστάω αρχικά στον δότη μου - ο οποίος μου έδωσε τα κύτταρα - και στους γιατρούς μου».