Breaking News

Kevin Spacey: «Είναι έτοιμοι να με προσλάβουν αν απαλλαγώ από τις κατηγορίες στο Λονδίνο»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Kevin Spacey αισθάνεται αισιόδοξος ότι θα συνεχίσει την καριέρα του, εάν απαλλαγεί από τις κατηγορίες για σeξουαλική επίθεση που ασκήθηκαν εναντίον του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το Deadline, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ZEITmagazin, ο Kevin Spacey είπε ότι έχει ανθρώπους που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί του.

«Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που είναι έτοιμοι να με προσλάβουν, από τη στιγμή που θα απαλλαγώ από αυτές τις κατηγορίες στο Λονδίνο. Αν συμβεί αυτό, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν», είπε ο 63χρονος - δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ - ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Eίναι μια περίοδος, κατά την οποία πολλοί άνθρωποι φοβούνται ότι, αν με στηρίξουν, θα "ακυρωθούν"».

O Kevin Spacey αντιμετωπίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο συνολικά 12 κατηγορίες για σeξουαλικά αδικήματα από τέσσερις άνδρες, για περιστατικά που φέρεται να έγιναν μεταξύ 2001 και 2013. Αρχικά υπήρχαν πέντε κατηγορίες και στην πορεία προέκυψαν άλλες επτά. Ο ηθοποιός δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες.

Ο Spacey εμφανίστηκε στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα, μέσω βίντεο, όπου επιβεβαιώθηκε ότι η δίκη θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου.


Ο ίδιος ελπίζει ότι η δίκη θα πάει στην ίδια κατεύθυνση με την υπόθεση Anthony Rapp. «Τη στιγμή που εφαρμόζεται ο έλεγχος, αυτές οι κατηγορίες καταρρέουν. Αυτό συνέβη στη δίκη του Rapp και αυτό θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση», είπε στο ZEITmagazin.

Σε ό,τι αφορά τη φήμη του, τόνισε: «Σε 10 χρόνια, δε θα σημαίνει τίποτα. Η δουλειά μου θα ζήσει περισσότερο από μένα, και αυτό θα μείνει στη μνήμη του κόσμου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Kevin Spacey είχε χάσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά "House of Cards" του Netflix, ενώ είδε να μειώνονται δραματικά οι επαγγελματικές προτάσεις, μετά την εμφάνιση καταγγελιών για σeξουαλική κακoποίηση το 2017.

Τον Ιανουάριο του 2023, είχε προκαλέσει αίσθηση η βράβευσή του από το Ιταλικό Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου με το βραβείο Stella della Mole (Lifetime Achievement - Βραβείο Συνολικής Προσφοράς).