Breaking News

Survivor: Ξανά στον «τάκο» ο Νίκος Μπάρτζης - Οι νέοι κανόνες στο παιχνίδι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο συμβούλιο του Survivor All Star, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Δευτέρας (26/6), ο 
Νίκος Μπάρτζης αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τις διαδικασίες σχετικά με τις υποψηφιότητες την τρέχουσα εβδομάδα. Ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες:

«Να σας φρεσκάρω λιγάκι τη μνήμη σας, τα είπα και στο προηγούμενο συμβούλιο αποχώρησης. Θα σας εξηγήσω πώς θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα. Θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας, από κάθε αντίστοιχο συμβούλιο θα προκύπτει ένας υποψήφιος. Στο δεύτερο συμβούλιο, όμως, πέρα από τις δικές σας ψηφοφορίες, θα προκύψει άλλος ένας υποψήφιος. Με ποιον τρόπο; Αυτόν θα τον υποδείξει ο MVP και των δύο αγώνων ασυλίας. Όποιος δηλαδή ή όποια συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες, στο δεύτερο συμβούλιο θα υποδεικνύει έναν ακόμη υποψήφιο. Έτσι, θα φτάνουμε στους τρεις. Επίσης, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, ο παίκτης που θα βγει υποψήφιος, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα έχει το δικαίωμα κερδίζοντας και παίρνοντας αυτό το κολιέ, να διώξει την υποψηφιότητα από πάνω του και να υποδείξει κάποιον άλλον στη θέση του».


Το πολυπόθητο κολιέ της ατομικής ασυλίας φόρεσε για άλλη μία φορά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος νίκησε στον τελικό τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.


Ακολούθησε η ψηφοφορία, με τον Νίκο Μπάρτζη να βγαίνει ξανά στον «τάκο», καθώς πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του.