Breaking News

Φάνης Μουρατίδης: «Τα παιδιά μας ξέρουν ότι οι γονείς τους θα στήριζαν οποιαδήποτε επιλογή τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Φάνη Μουρατίδη ο οποίος μοιράστηκε στιγμές από τη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro». 

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τον τρόπο που προσεγγίστηκε η oμoφυλοφιλία στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Φάνης Μουρατίδης τόνισε:

«Ο Χριστόφορος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Υπάρχει πάντα κουβέντα, έρευνα, σκέψη και ποιες είναι οι κοινωνικές διαστάσεις που έχει μια τέτοια επιλογή μέσα στη μυθοπλασία... Εγώ δεν έχω social media, οπότε δεν υπάρχει χώρος πρόσβασης για να μου στείλει κάποιος αρνητικό σχόλιο ή να με κατευθύνει ή να με συμβουλεύσει. Το μοναδικό που εισπράττω από όλη αυτή τη διαδικασία είναι ότι η σειρά έχει καταφέρει - χωρίς να κατευθύνει ή να έχει τη διάθεση να διδάξει - να έχει φτιάξει έτσι τις συνθήκες της, που βοηθάει τον θεατή να πάρει αυτός τη δική του θέση σε σχέση με αυτό που βλέπει κι αυτός να αποφασίσει τι σκέφτεται να κάνει με τη ζωή του, με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του και πώς θα διαχειριστεί το διαφορετικό...».

Και πρόσθεσε: «Έχουν γίνει βήματα στην Ελλάδα, αλλά δε θεωρώ ότι είναι τρομακτικά. Νομίζω ότι ο κόσμος αρχίζει πια να έχει μια άλλη αντίληψη γενικότερα για τη διαφορετικότητα, αλλά δεν είμαστε μια άλλη χώρα, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Δεν έχει τύχει να κάνουμε με τα παιδιά κάποια συζήτηση με στόχευση. Συζητάμε για τα πάντα ανοιχτά και ξέρουν καλά ότι οι γονείς τους θα στήριζαν οποιαδήποτε επιλογή τους. Το γνωρίζουν πολύ καλά ότι κι εγώ και η μητέρα τους είμαστε δίπλα τους και όχι μόνο στα παιδιά μας, αλλά και στους φίλους τους και στους γνωστούς τους. Τα παιδιά έχουν γνώση και νομίζω ότι έχουν ήδη και θέση».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στην καλοκαιρινή παράσταση «Μήδεια», όπως και στο νέο του «ρόλο» στη σχολή του ANT1 MediaLab.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.