Breaking News

«Έφυγε» ο Βασίλης Κωνσταντινίδης (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο ντράμερ του συγκροτήματος «Idols».

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε την Κυριακή (2/7) ο δημοσιογράφος και φίλος του, Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα, η καρδιά μου σπαράζει...... τρεις το μεσημέρι Κυριακή και πριν από τρεις ώρες έφυγε από κοντά μας για το Μεγάλο του Ταξίδι ο καλός μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, η παρέα μου στους καφέδες στη Φωκίωνος με τα σκυλιά μας, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Σπουδαίος καλλιτέχνης, η ψυχή των IDOLS που επέμενε ακόμα, έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο.... δεν το πιστεύω.... δεν θέλω να το πιστέψω.... θα τραγουδάει στη Γειτονιά των Αγγέλων, μου έγραψε η σύντροφός του, η Λίζα...».


Ανάρτηση για την απώλεια του Βασίλη Κωνσταντινίδη έκανε και η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στο Facebook:

«Βασίλη Κωνσταντινίδη.. αγαπημένε φίλε, συνάδελφε, καλό σου ταξίδι.. μα τόσο ξαφνικά.. Μέλος του συγκροτήματος των IDOLS,  σπουδαίος άνθρωπος, καλλιτέχνης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, φίλος μοναδικός, ποιοτικός, κοσμοπολίτης, καλόκαρδος, ξεχωριστός.. Αυτός ήταν για μένα ο Βασίλης.. Δεν υπάρχει αυτό τελευταία... Αγαπημένε μου, θα σε θυμόμαστε πάντα.. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του...».


Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1946 στην Αθήνα. Μέλος του συγκροτήματος Idols - το οποίο εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 1964 - έγινε το 1968, αρχικά παίζοντας ντραμς και στη συνέχεια τραγουδώντας. Το 1969 αποχώρησε και επέστρεψε το 1972.  Τα τελευταία χρόνια έκανε quest εμφανίσεις. Ο γιος του Ανδρέας Κωνσταντινίδης συμμετείχε στο Fame Story 3, όπου πήρε την τρίτη θέση.