Breaking News

Πέθανε ξαφνικά ο Rick Froberg (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 55 ετών, ο Αμερικανός τραγουδιστής, κιθαρίστας και εικαστικός Rick Froberg.

Ο Eric "Rick" Froberg, γνωστός και με τα ψευδώνυμα Rick Fork και Rick Farr, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (30/6).

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του John Reis, ο οποίος έγραψε στο Instagram το Σάββατο (1/7):

«Ο Rick πέθανε ξαφνικά χθες το βράδυ από φυσικά αίτια. Η τέχνη του έκανε τη ζωή καλύτερη. Το μόνο πράγμα που αγαπούσε περισσότερο από την τέχνη και το rock and roll ήταν οι φίλοι του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα για τη δημιουργικότητά του, το όραμά του και την ικανότητά του να φέρνει την ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Σε αγαπώ, Rick. Θα μου λείπεις για το υπόλοιπο της ζωής μου».


Σύμφωνα με τη wikipedia, ο Rick Froberg γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1968 στο Λος Άντζελες, ενώ έζησε στο Encinitas της Καλιφόρνια, όπως και στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ήταν τραγουδιστής και κιθαρίστας στα συγκροτήματα Pitchfork, Drive Like Jehu και Hot Snakes της περιοχής του Σαν Ντιέγκο, παίζοντας μαζί με τον συνάδελφό του μουσικό, John Reis. Ο Froberg έπαιξε επίσης με τους Last of the Juanita, Thingy και Obits.

Εκτός από την ενασχόλησή του με τη μουσική, ο Froberg ήταν εικαστικός και εικονογράφος. Σχεδίασε εξώφυλλα άλμπουμ για τις μπάντες του, καθώς και για άλλα συγκροτήματα, όπως Rocket from the Crypt, Sparta κ.α.