Breaking News

Ελένη Πετρουλάκη - Ίλια Ίβιτς: Η κόρη τους αποφοίτησε και φεύγει για σπουδές στην Αμερική (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σπουδές στην Αμερική θα ξεκινήσει η  Άννα Μαρία, η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του  Ίλια Ίβιτς.

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει αποκτήσει με τον Ίλια Ίβιτς τέσσερις κόρες, τη 18χρονη Άννα Μαρία, τις 15χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και τη 12χρονη Hλιάνα.

Η Άννα Μαρία Ίβιτς αποφοίτησε  την περασμένη Τετάρτη 12 Ιουλίου από το  Κολλέγιο Αθηνών, με την Ελένη Πετρουλάκη να κάνει ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε 4 φωτογραφίες και 2 βίντεο. Η γνωστή γυμνάστρια αποκάλυψε ότι η κόρη της θα ξεκινήσει σπουδές στην Αμερική.

«Καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στο ωραίο ταξίδι της ζωής μωρό μου! Πέτυχες τους στόχους σου μέχρι τώρα και μπορεί να μην ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερες! Πέρασες και περάσαμε μαζί δυσκολίες, εμπόδια, κούραση, αγώνας μεγάλος, αλλά όπως είχες γράψει και στο γράμμα στην πρώτη δημοτικού η επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα με την αθλητική υποτροφία που τόσο ήθελες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους! Απόλαυσε τη διαδρομή, αφέσου και κυνήγησε το όνειρό σου! Θα φύγεις μακριά εκεί στην Αμερική, αλλά κάνω την καρδιά μου "πέτρα" για να πραγματοποιήσεις ΕΣΥ τα όνειρά σου!», έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη.