Breaking News

Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση: «Είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Ιωάννη Παπαζήση, ο οποίος μοιράστηκε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του πορεία. 

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για το γιο του, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Βανέσα Αδαμοπούλου, αποκάλυψε τη «σκληρή» εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος του στη σειρά «Όρκος ΙΙ», ενώ ανακοίνωσε την καλοκαιρινή του περιοδεία με την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε το απωθημένο του για καριέρα στο εξωτερικό. «Η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική. Δεν είχα το όνειρο του Λος Άντζελες, αλλά της Νέας Υόρκης, να κάνω θέατρο και να ζήσω εκεί. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω. Δεν το τόλμησα γιατί με "μάζεψε" ο περίγυρός μου. Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου μέχρι σήμερα», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 (το παραπάνω απόσπασμα από το 4:40).