Breaking News

Η νέα ανάρτηση της Madonna μετά την περιπέτεια της υγείας της - «Σας ευχαριστώ» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέα ανάρτηση στο Instagram έκανε η Madonna, η οποία πριν λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί στην εντατική, μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Στις 24 Ιουνίου, η Madonna ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η 64χρονη ποπ σταρ αναγκάστηκε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της «Madonna: The Celebration Tour», στα πλαίσια της 40ης επετείου από το single της «Holiday» (1983).

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουλίου (ώρα Ελλάδας), η Madonna δημοσίευσε μία φωτογραφία, που τη δείχνει να αγκαλιάζει δεκάδες ροζ τριαντάφυλλα, ενώ ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της.

«"Ένα μόνο τριαντάφυλλο μπορεί να είναι ο κήπος μου. Ένας μόνο φίλος, ο κόσμος μου". Σας ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα.


Πριν λίγες ημέρες, στις 10 Ιουλίου, η Madonna είχε αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της αποθεραπείας και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευχές.  Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσω το σόου μου. Δε θέλω να απογοητεύσω κανέναν. Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Το τρέχον σχέδιό μου είναι να επαναπρογραμματίσω το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας. Με αγάπη, M».