Breaking News

Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από επτά χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το TMZ, οι δυο τους εξέδωσαν κοινή δήλωση στην Page Six, η οποία αναφέρει: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε στη νέα φάση της ζωής μας».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και πλέον περνούν το χρόνο τους χωριστά για να σκεφτούν το μέλλον τους.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν το 2014 και αρραβωνιάστηκαν 6 μήνες αργότερα. Παντρεύτηκαν το 2015, αλλά δεν απέκτησαν παιδιά μαζί. Ωστόσο η Sofia Vergara έχει έναν γιο από τον πρώτο γάμο της. Θεωρούνταν ένα από τα ισχυρά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Η Sofia Vergara, η οποία γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της πριν λίγες ημέρες (10 Ιουλίου), είχε δώσει σημάδια ότι είναι πλέον ελεύθερη, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές της στην Ιταλία, χωρίς να ποζάρει μαζί της ο Joe Manganiello. Ο 46χρονος Αμερικανός ηθοποιός ήταν απασχολημένος στην Ανατολική Ακτή, όπου έκανε γυρίσματα με τον Vince Vaughn, πριν ξεκινήσει η απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης (13/7).


Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της Sofia Vergara και ο πρώτος του Joe Manganiello. Η Κολομβιανή ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε παντρευτεί σε ηλικία 18 ετών τον αγαπημένο της από το λύκειο, Joe Gonzalez. Ο γιος τους Manolo γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1992. Το ζευγάρι χώρισε το 1993.

Στις 10 Ιουλίου του 2012, η Sofia Vergara και ο τότε σύντροφός της Nick Loeb αρραβωνιάστηκαν. Στις 23 Μαΐου του 2014, η Vergara ανακοίνωσε πως ο αρραβώνας ακυρώθηκε. Την 1η Μαΐου του 2015 αναφέρθηκε πως η ηθοποιός και ο Loeb ήταν σε διαμάχη σχετικά με δύο έμβρυα που είχαν καταψύξει το διάστημα που ήταν μαζί.