Breaking News

«Euphoria»: «Έφυγε» στα 25 του ο ηθοποιός Angus Cloud (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 25 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Angus Cloud, που ήταν περισσότερο γνωστός για το ρόλο του στη σειρά του HBO «Euphoria».

Σύμφωνα με το Variety, ο Angus Cloud άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Δευτέρα 31 Ιουλίου, στο Oakland της Καλιφόρνια. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης ανέφερε ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για επείγουσα ιατρική περίθαλψη περίπου στις 11:30 π.μ. και ο ασθενής ήταν «ήδη νεκρός». Επίσης, σημείωσε ότι η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη. Το Αστυνομικό Τμήμα του Oakland επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για το θάνατό του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει: «Με βαριά καρδιά, πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα κήδεψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια.  Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε πως ο Angus είναι τώρα μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ο Angus ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους στη σιωπή. Ελπίζουμε ο κόσμος να τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια».

Γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1998 ως Conor Angus Cloud Hickey, παρακολούθησε το Oakland School For the Arts, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Euphoria», τη Zendaya.

Ο Angus Cloud έγινε γνωστός, υποδυόμενος το ρόλο του έμπορου ναρκωτικών Fezco στη βραβευμένη με Emmy εφηβική δραματική σειρά «Euphoria» του HBO. Ήταν βασικός χαρακτήρας και έπαιξε σε 16 επεισόδια στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς (2019 και 2022). Είχε περάσει από καστ για τη σειρά, ενώ εργαζόταν σε ένα εστιατόριο του Μπρούκλιν.


Επίσης, εμφανίστηκε στις ταινίες «North Hollywood» (2021) και «The Line» (2023). Πρόσφατα είχε επιλεχθεί να παίξει στο πλευρό της Melissa Berrera, σε μια νέα ταινία τρόμου στην Universal Pictures από τους σκηνοθέτες του «Scream 6», Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett. 

Ο Cloud πρωταγωνίστησε και σε διάφορα μουσικά βίντεο όπως το «All Three» του Noah Cyrus, το «Cigarettes» του Juice WRLD και το «Miamiii» των Becky G και Karol G.

«Είμαστε απίστευτα λυπημένοι που πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Angus Cloud. Ήταν απίστευτα ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO και της "Euphoria". Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε σε δήλωσή του το HBO.