Breaking News

Άντζελα Δημητρίου: Πάρτι - έκπληξη για τα γενέθλιά της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αντιμέτωπη με μία ευχάριστη έκπληξη ήρθε χθες το βράδυ (14/8) η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έγινε πρόσφατα γιαγιά.

Πριν λίγες ημέρες η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κoριτσάκι, καρπό του έpωτά της με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση. Στις 4 Αυγούστου, η ευτυχισμένη μαμά πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, όπως και τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου...

Χθες, το βράδυ της Δευτέρας 14 Αυγούστου, επιστρέφοντας στο σπίτι, η Άντζελα Δημητρίου δέχτηκε μια μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλιά της από τα αγαπημένα της πρόσωπα, που την υποδέχτηκαν με μία τούρτα, ενώ της τραγούδησαν και το γνωστό τραγούδι.

Στο γενέθλιο πάρτι - έκπληξη παρευρέθηκαν η κόρη της, ο σύζυγός της, η νεογέννητη εγγονή, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη και η Βάσω Καπόνη.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια μου αυτή την ημέρα, νιώθω βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη σας. H έκπληξη που μου ετοίμασαν οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου, μου έκαναν την ημέρα τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της ζωής μου. Σας αγαπώ!!!», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.