Breaking News

Καλιφόρνια: Νεκροί και τραυματίες από πυροβολισμούς σε μπαρ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε διάσημο μπαρ-εστιατόριο, στην κομητεία Όραντζ, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, 
όπου συχνάζουν μοτοσικλετιστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον έξι τραυματίστηκαν.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν χθες, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (23/8), γύρω στις 7:30 μ.μ., στο μπαρ Cook’s Corner, στο Trabuco Canyon.

Αρχικά οι αξιωματούχοι του σερίφη της κομητείας Όραντζ είχαν ελάχιστες πληροφορίες, αναρτώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «πιστεύεται ότι υπάρχουν πολλά θύματα από πυροβολισμούς».

Οι αρχές επαλήθευσαν αργότερα ότι βρέθηκαν τέσσερα άτομα νεκρά στο σημείο - ανάμεσά τους και ο δράστης -, ενώ άλλοι έξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Πέντε από αυτούς έφεραν τραύματα από πυροβολισμό. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του περιστατικού σημειώθηκαν πυροβολισμοί από αστυνομικούς. Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.


Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο KCAL9 και η εφημερίδα Los Angeles Times έκαναν λόγο για πέντε νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου του ενόπλου δράστη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο φερόμενος ως δράστης ήταν ένας συνταξιούχος αξιωματικός της αστυνομίας στη Νότια Καλιφόρνια που άνοιξε πυρ, ως αποτέλεσμα οικογενειακού περιστατικού στο μπαρ με τη σύζυγό του, η οποία ήταν ένα από τα νεκρά θύματα. Ο σταθμός ανέφερε ότι ο ύποπτος είναι μεταξύ των νεκρών, καθώς πυροβολήθηκε από τον αναπληρωτή του σερίφη.

Το Cook’s Corner είναι ένα πολύ γνωστό μπαρ-εστιατόριο, όπου συχνάζουν μοτοσικλετιστές. Το κτίριο πιστεύεται ότι χρονολογείται από τα τέλη του 1800, αν και άρχισε να λειτουργεί ως εστιατόριο τη δεκαετία του 1920.


Αστυνομικοί και ιατρικό προσωπικό έσπευσαν στο σημείο, ενώ έκλεισαν όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή.