Breaking News

Συγκινεί ο Άγγελος Βλαχόπουλος: Η ανάρτησή του μετά το ατύχημα της μητέρας του - «Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινεί η ανάρτηση του Άγγελου Βλαχόπουλου για τη μητέρα του, η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα που είχε.

O Άγγελος Βλαχόπουλος είχε απουσιάσει από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα, καθώς έμεινε στην Αθήνα στο πλευρό της μητέρας του, η οποία νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα 44 ημερών, η μητέρα του Έλληνα πολίστα βρίσκεται πλέον στο σπίτι της και αναρρώνει.

Την Κυριακή (6/8), ο Άγγελος Βλαχόπουλος δημοσίευσε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία μέσα από το ασθενοφόρο. Στη λεζάντα έγραψε:

«44 μέρες μετά! Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα.. Μεγάλο ταξίδι! Ας είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε γιατί όλα μπορεί ν' αλλάξουν σε μια στιγμή..

Οφείλουμε ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ. Τζουρμπάκη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδάκη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμάς, όπως επίσης και τον θωρακοχειρουργό μας κ. Ζήση για την εξαιρετική του δουλειά..

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω την κα. Ισχάκη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρώτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή της..

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή για οτιδήποτε χρειαζόμασταν..

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πόλο κ. Μαρίνο Γιώργο για τη βοήθεια και τη στήριξή του γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά..».