Breaking News

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Επεισόδια 91 έως 94

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 12/8/2023 - Επεισόδια 91+92: Η Εύα λέει στην Ειρήνη ότι το σταυρουδάκι που της άφησε η Ηλέκτρα, είναι αυτό που φόρεσε στη Δέσποινα, όταν την άφησε στο ίδρυμα. Θέλει να μάθει πού το βρήκε η Ηλέκτρα, αλλά, η Ειρήνη δε μπορεί να τη βρει πουθενά να τη ρωτήσει. Η Σοφία απελπισμένη που η Εύα αναγνώρισε το σταυρουδάκι, λέει στον Αρίστο πως τρέμει ότι τώρα η αλήθεια για την Ειρήνη θ' αποκαλυφθεί. Η αστυνομία ψάχνει τη Λίλιαν και η Κρίστια την πάει στο σπίτι του Μάρκου και της λέει να μείνει εκεί για λίγο μέχρι να μπορέσει να βρει τρόπο να τη βοηθήσει να φύγει απ' την Κύπρο. Ο Φίλιππος πάει να δει τον Χριστόφορο και ο Γιάννος τον προκαλεί. Ο Φίλιππος χάνει την ψυχραιμία του μέσα στο τμήμα. Η Εύα πάει στον Χριστόφορο και του λέει πως η Ειρήνη έχει το σταυρουδάκι της Δέσποινας και η μόνη εξήγηση είναι η Δέσποινα να ζει και να την έδωσαν για υιοθεσία. 

Η Κρίστια τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει ότι έχει κλειδώσει τη Λίλιαν στο σπίτι του Μάρκου. Ο Στέφανος πάει να συλλάβει τη Λίλιαν, αλλά, εκείνη αρπάζει ένα μαχαίρι κι απειλεί ότι θα σκοτώσει την Κρίστια. Η Εύα βλέπει τη Λουίζα και το Θέμη και μια ζεστασιά ανάμεσα τους και πέφτει μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Ο Στέφανος αναζητάει τη Λίλιαν που το 'χει σκάσει με το αμάξι της Κρίστιας και δίνει σήμα να το ψάξουν παντού γιατί η Κρίστια κινδυνεύει. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο για το σταυρουδάκι και όλα αυτά που είπαν με την Εύα για τη Δέσποινα. Ο Φίλιππος της λέει πως σε μια παλιά συνάντηση που είχε με την Ηλέκτρα, υποψιάστηκε πως η θεία της κάτι έκρυβε. Η Ειρήνη δείχνει το σταυρουδάκι στον Χριστόφορο και τον ρωτάει, αν το θυμάται να το φοράει η Εύα. Ο Χριστόφορος της λέει πως η Εύα υποψιάζεται πως η Δέσποινα μπορεί να μην πέθανε και να την δώσανε απ' το ίδρυμα για υιοθεσία.

Σημείωση: Μόνο περιλήψεις, το OPEN δεν ανεβάζει τα βίντεο για τα επεισόδια της σειράς.

Κυριακή 13/8/2023 - Επεισόδια 93+94: Ο Νικόλας συναντάει τη Βέρα και προσπαθεί να την πείσει να καταθέσει για τα λεφτά που της έδωσε ο Γιάννος για να τον στριμώξουν. Η Βέρα, όμως, είναι φοβισμένη και δε θέλει να το κάνει. Η Ειρήνη λέει στην Εύα ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το ίδρυμα για να βρουν, αν έδωσαν την Δέσποινα για υιοθεσία και παράλληλα θα ψάξει να βρει την Ηλέκτρα, που είναι η μόνη που ξέρει πού μπορεί να βρίσκεται η Δέσποινα. Όταν πάει στο τμήμα για να αφήσει ελεύθερο τον Χριστόφορο, που στο μεταξύ απαλλάχτηκε απ' τις κατηγορίες για την επίθεση στον Γιάννο, του λέει πως ο τάφος της Δέσποινας ήταν κενός. Ο Χριστόφορος πολύ ταραγμένος απ' την αποκάλυψη, πάει στο σπίτι της Ειρήνης και φωνάζει στη Σοφία να του πει πού είναι η Ηλέκτρα και πού έδωσε την κόρη του. Η Εύα λέει στον Μάρκο και στην Κρίστια πως υπάρχουν πιθανότητες η Δέσποινα να ζει, ενώ ο Γιάννος καταλαβαίνει ότι ο Νικόλας πλησίασε τη Βέρα και οργισμένος τα βάζει μαζί του. 

Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο για το χαμό που έγινε στο τμήμα με το Γιάννο, που τα 'βαλε μ' όλους και φοβάται τι άλλο μπορεί να κάνει από δω και πέρα. Ο Φίλιππος της λέει ότι ο Χριστόφορος πήγε σπίτι της για να μάθει πού βρίσκεται η Ηλέκτρα και η Ειρήνη φεύγει αλαφιασμένη, όταν ακούει ότι η Σοφία έπαθε πάλι κρίση. Ο Χριστόφορος πάει στην Εύα και της λέει ότι έμαθε απ' την Ειρήνη ότι ο τάφος της Δέσποινας ήταν κενός. Αρχίζουν να μιλάνε για τα παλιά, όταν μπαίνει ο Θέμης που τους βλέπει μαζί ταραγμένος. Ο Φίλιππος ειδοποιεί τον Χριστόφορο και τη Μαρκέλλα ότι ο Γιάννος είναι τρελαμένος μετά την κατάθεση της Βέρας κι η Μαρκέλλα παρακαλεί τον Χριστόφορο να πάρουν τον Αντρέα και να πάνε στην Αθήνα. Ο Στέφανος λέει στον Νικόλα τι έγινε στο τμήμα με τον Γιάννο κι ότι ο Γιάννος είπε σε όλους για τη σχέση τους. Η Ειρήνη ανήσυχη για τη Σοφία, που κοιμάται, είναι στο πλευρό της. Λέει στον Αρίστο για τον τάφο της Δέσποινας που ήταν άδειος κι ο Αρίστος την παρακαλεί να μην το πει στη Σοφία. Ο Γιάννος εκτός εαυτού ψάχνει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του και αποφασίζει να βρει τρόπο να στριμώξει μια και καλή τον Χριστόφορο για την εξαφάνιση της Μαρίνας...

Για την αρχική σελίδα "Το Μυστικό της Πεταλούδας" πατήστε ΕΔΩ