Breaking News

Tori Spelling: Καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά της εν μέσω του χωρισμού της με τον Dean McDermott (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ανάρτηση, με καλοκαιρινά στιγμιότυπα με τα παιδιά της, έκανε στο Instagram η Tori Spelling, η τηλεοπτική Donna της θρυλικής σειράς «Beverly Hills 90210».

Η 50χρονη ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, από το φετινό καλοκαίρι της με τα παιδιά της, τον 6χρονο Beau Dean, τον 10χρονο Finn Davey, τον 16χρονο Liam Aaron, την 11χρονη Hattie Margaret και τη 15χρονη Stella Doreen.

«Αρκεί να έχουμε ο ένας τον άλλον...», έγραψε η Tori Spelling στη λεζάντα της ανάρτησης της.


Η Tori Spelling απέκτησε τα πέντε παιδιά της με τον Dean McDermott. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2005 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2006.

Σύμφωνα με το People, ο Dean McDermott ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τον χωρισμό τους. Ο 56χρονος ηθοποιός έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram, η οποία έχει πλέον διαγραφεί: «Ανακοινώνω με μεγάλη λύπη και πολύ βαριά καρδιά ότι, μετά από 18 χρόνια μαζί και 5 καταπληκτικά παιδιά, η Tori Spelling κι εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους και να ξεκινήσουμε ένα νέο δικό μας ταξίδι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί ως στοργικοί γονείς και να καθοδηγούμε και να αγαπάμε τα παιδιά μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ζητάμε από όλους να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς αφιερώνουμε αυτόν τον χρόνο για να περιβάλλουμε την οικογένειά μας με αγάπη. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη σας».

Μια πηγή επιβεβαίωσε αργότερα στο People ότι η Spelling έμενε με μία φίλη της. Μία άλλη πηγή ανέφερε ότι στηρίζεται στη μητέρα της Candy - με την οποία ήταν αποξενωμένη στο παρελθόν - για υποστήριξη κατά τη διάρκεια της μετάβασης στο νέο κεφάλαιο της ζωής της.