Breaking News

Vanessa Bryant: Οι συγκινητικές αναρτήσεις της συζύγου του Kobe Bryant (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Vanessa Bryant κράτησε ζωντανή τη μνήμη του αείμνηστου συζύγου της Kobe Bryant, καθώς επισκέφτηκε το SoFi Stadium για τη συναυλία της Taylor Swift.

Παγκόσμιο σοκ είχε προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Kobe Bryant, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 26 Ιανουαρίου 2020, σε ηλικία 41 ετών, μετά από συντριβή ελικοπτέρου στη νότια Καλιφόρνια. Και οι 9 επιβαίνοντες του ελικοπτέρου Sikorsky S-76 έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και η Gianna, η 13χρονη κόρη του Kobe Bryant.

Ο θρύλος του NBA ήταν παντρεμένος (από το 2001) με τη Vanessa, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Η Vanessa Bryant παρακολούθησε τη συναυλία της Taylor Swift στο SoFi Stadium, στο προάστιο Inglewood του Λος Άντζελες, μνημονεύοντας τον σύζυγό της και την κόρη τους Gianna, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα.

Σε story της στο Instagram, η 41χρονη Vanessa ανέβασε μία φωτογραφία, που δείχνει το πίσω μέρος ενός τζιν μπουφάν με την εικόνα της Taylor Swift και του Kobe Bryant, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν εμφανιστεί μαζί στη σκηνή του Staples Center στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται το Lakers Nation, η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2015. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Kobe Bryant είχε κάνει έκπληξη στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια, κρεμώντας ένα πανό που έγραφε «Οι περισσότερες sold out συναυλίες».


Η Vanessa ανέβασε και μία δεύτερη φωτογραφία, που δείχνει μία καρδιά, η οποία περικλείει τους στίχους «Say You'll Remember Me», από το τραγούδι «Wildest Dreams» (2014) της Taylor Swift.


Σε άλλες φωτογραφίες, η Vanessa δείχνει τα βραχιόλια που της έδωσε η 20χρονη κόρη της, Natalia, για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της και της αδερφής της.



Επίσης, δημοσίευσε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο παρελθόν με τη Gianna και τη Natalia.


Η Taylor Swift ήταν μεταξύ των πολλών διασήμων που θρήνησαν τον Kobe Bryant και τη Gianna τον Ιανουάριο του 2020. «Η καρδιά μου είναι κομμάτια ακούγοντας τα νέα αυτής της αφάνταστης τραγωδίας. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούν οι οικογένειες. Ο Kobe σήμαινε τόσα πολλά για μένα και για όλους εμάς. Στέλνω τις προσευχές, την αγάπη μου και τα ατελείωτα συλλυπητήρια στη Vanessa και την οικογένεια και σε όποιον έχασε κάποιον σε αυτή την πτήση», είχε γράψει τότε στο Twitter.