Breaking News

Έξαλλος ο Α. Μπέος: «Αυτό που ζούμε στον Βόλο είναι μία θλίψη - Φώναξε τον φλώρο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη να βοηθήσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον τραγουδιστή Αλκίνοο Ιωαννίδη αναφέρθηκε ξανά ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε από τον Βόλο στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης (28/9).

Tο πέρασμα της κακοκαιρίας Elias προκάλεσε νέες καταστροφές στη Θεσσαλία. Ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Αυτό που ζούμε εδώ είναι μία θλίψη.... Έχουμε καταστραφεί εδώ, η κατάσταση είναι απελπιστική...».

Πριν λίγο καιρό, ο Αχιλλέας Μπέος είχε απαντήσει σε όσα είπε σε συναυλία του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης... Μάλιστα είχε χαρακτηρίσει τον τραγουδιστή «τραγικό νούμερο».

O δήμαρχος Βόλου είπε εκνευρισμένος στον Γιώργο Λιάγκα: «Την άλλη φορά που μου την έφερες... Φώναξε αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει... Εδώ είμαστε 20 ώρες το 24ωρο στον δρόμο. Αυτόν τον φλώρο φώναξέ τον να βοηθήσει. Το "φλώρος" δεν είναι βρισιά... Άσε τώρα, που πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός;».

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής προσπάθησε να τον ηρεμήσει. «Σε αδικεί αυτό, μην το κάνεις... Δεν έχεις λόγο να το κάνεις...», του είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.