Breaking News

Κατερίνα Ζαρίφη για τη νέα της εκπομπή στο Open: «Αυτό που έρχεται δεν το περιμένει κανείς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τη νέα εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2», που θα παρουσιάσει στη μεσημεριανή ζώνη του Open. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είπε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes»:

«Αυτό που έρχεται δεν το περιμένει κανείς. Σπίτι θα έχω και γιαγιά θα έχω μέσα στο σπίτι... Θα έχω και αγόρι και γειτόνισσα κουτσομπόλα. Τώρα πώς μπλέκει όλο αυτό με τηλεόραση, σειρές, σίριαλ, καλεσμένους κλπ... Θα έχω και αγόρι που δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε και ξένος... Ανοίγω τρελοκομείο! Έχουμε υπερταλαντούχα παιδιά, μία άχρηστη παρουσιάστρια, αλλά για ωραία με πήραν...

Γειτονιά θα είναι σίγουρα. Ελπίζω να βρούμε ένα καλό σπίτι στην "Οδό Ζαρίφη 2". Θα είναι μια παρέα μεσημεριανή, η οποία θα μπλέξει την καθημερινότητά μας με όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλουμε να έχουμε γέλιο και να περνάμε καλά.

Θα είναι μαζί μου ο Αντώνης Παπαήλιας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, νέα παιδιά που γνωρίζουμε μέσα από το TikTok, όπως και μία φίλη δημοσιογράφος που τελειώνει τώρα και θα τη δούμε σε έναν άλλο ρόλο...

Δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον φίλο μου Νίκο Μουτσινά. Ο Νίκος είναι μοναδικός, είναι κάτι διαφορετικό αυτό που θα κάνουμε...».