Breaking News

Τραγωδία στον Πειραιά: Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου - «Γιατί κάνεις νοήματα Μαριάντα μου; Δολοφονία είναι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου.

Τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα και σοκάρουν δείχνουν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να σηκώνουν τον καταπέλτη και να σπρώχνουν στη θάλασσα έναν αργοπορημένο επιβάτη. Ο 36χρονος  Αντώνης Καρυώτης - ο οποίος επέστρεφε στην Κρήτη - βρήκε τραγικό θάνατο. 

Mε εντολή εισαγγελέα, συνελήφθησαν ο πλοίαρχος, ο αξιωματικός καταστρώματος και τα δύο μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου.

Ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός είπε, μεταξύ άλλων, στο «Καλοκαίρι Yes»: «Η τοπική κοινωνία έχει παγώσει, δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί συνέβη αυτό το γεγονός. Είναι μία οικογένεια, στην οποία ζουν αυτή τη στιγμή τα πέντε παιδιά. Η μητέρα τους πέθανε πρόσφατα. Η οικογένεια είναι από τις εξυπηρετούμενες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου, που σημαίνει ότι είναι άνθρωποι με ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο. Παρακολουθείται και από την Κλινική Μονάδα Ψυχικής Υγείας. Ωστόσο το παιδί κινούνταν μέσα στην πόλη με το ποδήλατό του, έκανε θελήματα και ήταν μέλος της κοινωνίας».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε, αναφερόμενος στο περιστατικό και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν.

«Είναι δολοφονία; Είναι κάτι άλλο;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την ανησυχία των συνεργατών του.

«Κάτσε, δεν κατάλαβα Μαριάντα μου, γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι ρε φίλε! Θα μου κάνουν μήνυση; Τον σπρώχνεις τον άλλον έτσι; Είμαστε με τα καλά μας;», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Τριαντάφυλλος.

«Τριαντάφυλλε μαζί σου, αλλά η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», σχολίασε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Δείτε το βίντεο του Open (η παρέμβαση του Τριαντάφυλλου στο 4:25).