Breaking News

Ο Liev Schreiber έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Liev Schreiber έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, καθώς η σύζυγός του Taylor Neisen έφερε στον κόσμο το μωρό τους, που είναι κoριτσάκι. Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός.

Ο 55χρονος Liev Schreiber είχε ήδη δύο παιδιά, τη 16χρονη Sasha και τον 14χρονο Kai, που απέκτησε με τη Naomi Watts, με την οποία χώρισαν το 2016 μετά από 11 χρόνια σχέσης.

Η Taylor Neisen είχε στεφθεί Miss South Dakota το 2012 και στη συνέχεια, την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss USA. Για την 31χρονη καλλονή είναι το πρώτο της παιδί.


Η κόρη τους - που θα πάρει το όνομα Hazel Bee - γεννήθηκε τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα το πρωί της 27ης Αυγούστου.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου (ώρα ΗΠΑ), ο Αμερικανός ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram δύο στιγμιότυπα. Η πρώτη φωτογραφία δείχνει το χεράκι του μωρού και η δεύτερη το πατουσάκι του.


«Τόσο χαρούμενος που η Hazel Bee είναι επιτέλους εδώ. Έφτασε νωρίς το πρωί της 27ης Αυγούστου και έκτοτε είναι ένα όνειρο κάθε μέρα. Η μαμά και το μωρό είναι και οι δύο πολύ χαρούμενες και υγιείς. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη», έγραψε στη λεζάντα.


Σύμφωνα με το People, η σχέση τους ξεκίνησε το 2017, ενώ παντρεύτηκαν πρόσφατα, τον Ιούλιο του 2023.